Business Plein

TERRA TOSCANA werkt graag met bedrijven en ze biedt u het volgende aan:

  • Organiseren van Borrel Momenten.
  • Gelegenheid & Relatiegeschenken op uw wensen samenstellen.
  • Producten leveren aan restaurants, cateringbedrijven, schoonheidssalons ect… .

Borrel Momenten, is een speciale moment van de dag die u zelf heeft gekozen voor een bepaalde gelegenheid. Hier worden borrelhapjes geserveerd met passende wijn(en). De meeste producten die hiervoor worden gebruikt komen uit ons assortiment. Borrel Momenten duren meestal niet langer dan een uur met minimaal 10 deelnemers.

Gelegenheid & Relatiegeschenken

Voor zowel particulieren als bedrijven TERRA TOSCANA voert maatwerk uit om de beste en passende geschenken voor u samen te stellen. De door uw uitgekozen losse producten verpakken wij het tot een verrassende cadeau. Uw medewerkers en zakenrelaties zullen erg tevreden zijn met uw pakket! TERRA TOSCANA zorgt voor zowel klein als grote budget, alleen voor grote hoeveelheden raden wij u aan om ruim van tevoren alles te bestellen. Bijvoorbeeld voor Kerstcadeaus uitzoeken is het raadzaam om in juni/juli dit te bespreken.

Producten leveren aan restaurants, cateringbedrijven, boetiek hotels, beautysalon ect… .

TERRA TOSCANA neemt haar producten af van kleinschalige producenten die volgens de natuurritme hun producten klaarmaken.

Hierbij vindt u de productiekalender:

  • Druivenoogst meestal vanaf half augustus tot einde van september. De nieuwe wijn zal klaar zijn na 4 maanden na de hele verwerkingsproces.

 

  • Olijvenoogst meestal vanaf einde oktober tot einde november. De nieuwe olijfolie is meestal verkrijgbaar na 2 maanden na de hele verwerkingsproces.

 

  • Groenten en fruitoogst is vanaf mei tot einde van september. Na de oogst de verwerking van groenten of fruit is heel kort om de versheid en kwaliteit zo goed mogelijk te kunnen bewaren. Groenten worden bewaard onder olijfolie extra vergine met verse of gedroogd kruiden, terwijl het fruit wordt bewaard in siroop van water-citroen en/of suiker.

 

  • Cosmetica –Lavendel producten worden in de zomer maanden gemaakt, meestal vanaf juni t/m augustus.

 

Voor uitgebreid informatie of vragen stuur een email naar: info@terratoscanaonline.eu

 of

Bel voor een afspraak, naar: 06- 37 469 459.

Top
X