Over Ons

Over Ons- Femi Lorenzoni [TERRA TOSCANA]

Over ons, deze pagina laat u kennismaken met de persoon achter de schermen van TERRA TOSCANA. Welkom!

De oprichter en eigenaar van TERRA TOSCANA is …

Femi Lorenzoni is geboren en getogen in Scansano, een klein dorpje in het zuiden van Toscane in Italië.
Na 15 jaar in de commerciële wereld te hebben gewerkt met verschillende functies, besloten ze om zijn eigen winkel te beginnen, maar geen gewone winkel … een winkel met een blik op de toekomst waar de klant snel en gemakkelijk echte producten van duurzame landbouw vindt.

Wat is een webwinkel ?

Een online winkel (of webwinkel) is een online etalage waar de diensten e/o producten via het internet kan worden gekocht op afstand wereldwijd het klant kan kiezen uit zijn fauteuil producten te selecteren, bestellen en betalen, alles in een paar minuten.

Samenwerking met bedrijven

TERRA TOSCANA werkt niet alleen met Italiaanse bedrijven, maar
onderzoekt ook hoe mogelijk samen te werken met Nederlandse bedrijven om de klanten een betere service te bieden.
Sommigen van hen zijn: MultiSafepay is een professionele aanbieder voor online betalingen en gegevensbescherming.
Voor ons is het belangrijk dat de klant zich op zijn gemak voelt. Na veel onderzoek hebben we met Zign.nl samengewerkt
om een duidelijke en dynamische online winkel voor onze klanten te kunnen presenteren.

Waarom deze keuze?

Voor mij natuur en gezond eten zijn altijd belangrijke thema’s geweest …, ik ben opgegroeid op een boerderij waar elk seizoen een verrassing was, waar altijd verse producten werden gebruikt,
zoals verse melk, kaas gemaakt door mijn grootmoeder, tomatensaus gemaakt door mijn moeder, ingemaakte perziken enz. Daarom ben ik altijd op zoek naar echte producten. Omdat steeds meer mensen advies zoeken over natuurlijke en biologische producten, ben ik een samenwerking aangegaan met producenten uit de regio waar ik woonde. Alle producten in het assortiment zijn gemaakt door kleine producenten met passie en liefde voor de natuur.
Om een smakelijk en gezond eindproduct te verkrijgen, gebruiken ze ouderwetse recepten (zo genaamd Oma’s Recepten) die de smaak en geuren speciaal en uniek maken.

Waarden – Visie – Missie

* De waarden van TERRA TOSCANA: Passie voor de natuur, bewust van eerlijkheid van zijn producten. Dit betekent duurzaamheid, transparantie en milieuvriendelijkheid, maar ook de waardering van mensen die in de sector werken en constant op zoek zijn naar topkwaliteit van hun producten.

* TERRA TOSCANA ’s visie: TERRA TOSCANA is een jong bedrijf dat zich inzet voor een duurzame en milieuvriendelijke toekomst, met de verkoop van biologische en natuurlijke producten, niet alleen aan de consument, maar ook aan het hele productieproces.

* De missie van TERRA TOSCANA is om mensen bewust te maken van ‘gezond eten en drinken’ en het dagelijks leven te verbeteren, om ook een culturele ervaring te ervaren door onze producten te proeven en te gebruiken en een goede prijs/kwaliteitsverhouding te bieden.

 

 

TERRA TOSCANA KvK 57365385 BTW-ID. NL 002378445B28
Top
X
Chat openen
1
Goede dag! Heeft u vragen? Stuur ons een WhatsApp en we reageren heel snel!
Hello! Do you have questions?
Send us a WhatsApp and we will respond very quickly!