Acetaia La Vecchia Dispensa

Acetaia La Vecchia dispensa

 

Acetaia La Vecchia Dispensa. Ons geschiedenis is een lang verhaal dat begon in het begin van de twintigste eeuw. Toen de families Pelloni en Tintori de Balsamico azijn in houten vaten begonnen te laten rijpen als erfenis voor de bruidsschat aan hun dochters te geven.

Wij verzorgen onze producten graag tot in elk detail, zelfs tot in de kleinste details. Soms lijkt het overbodig of zelfs manisch, maar elk stuk is uniek voor ons en verdient al onze aandacht. Van de selectie van de grondstof tot de verpakking van het eindproduct.
Dat hebben we altijd gedaan, en tenslotte spreekt elk creaties over ons, over onze geschiedenis, en vertegenwoordigt het ons in al zijn nuances.

We kijken altijd naar de toekomst en naar innovatie. Om deze reden creëren we elk jaar nieuwe producten die passen bij de Balsamico en deze respecteren.
In de loop van de tijd heeft La Vecchia Dispensa nieuwe en moderne combinaties gemaakt, waaronder de creatie van de eerste Panettone met Balsamico, praline met Balsamico en Parmigiano-Reggiano en Fior di Sale met Balsamico.

GEEN COMPROMIS, al onze balsamico-azijnen zijn geboren uit 100% Italiaanse druiven.
We selecteren de laat geoogste Trebbiano- en
Lambruscodruiven en de beste rode of witte wijnazijn.
Onze Balsamico azijnen hebben gekookte druivenmost als eerste ingrediënt, want alleen op deze manier kunnen we intense en gestructureerde producten verkrijgen.
We voegen geen karamel toe omdat we geloven in het belang van langzame veroudering in hout.
Onze vaten worden al generaties lang doorgegeven en zijn het echte geheim van onze kwaliteit:
aromatische houtsoorten, in evenwicht door langdurig gebruik.

Op afspraak kan bij Acetaia La Vecchia Dispensa een tour gereserveerd worden. 

Top
X
Chat openen
1
Goede dag! Heeft u vragen? Stuur ons een WhatsApp en we reageren heel snel!
Hello! Do you have questions?
Send us a WhatsApp and we will respond very quickly!