MAMBRINI VITICOLTORI

Het wijnhuis Mambrini Viticoltori is een familiebedrijf, dat is gewijd aan de teelt van wijn vanaf twee generaties. Het bedrijf is gevestigd in Poggio Murella -Toscane- te Italië een heuvelachtig gebied (op 400 meter boven de zeespiegel) in de directe omgeving van de beroemde Terme di Saturnia in het binnenland van de Toscaanse Maremma. Na een lange procedure heeft het bedrijf het volgende certificaat gehaald: ‘Biologisch Gecertificeerd’.

De productie van deze wijnen vindt plaats uit de wijnstokken die in de jaren zestig door grootvader Rino zijn aangeplant.

Momenteel produceren we met gecertificeerde biologische methode tussen 500 tot maximaal 5000 flessen gedeeld door 6 soorten wijn. De oogst gebeurt met de hand, zoals  de procedure voor het maken van onze Passito.

 

 

Naast de biologische methode hebben we bewust gekozen voor een kleine productie met hoge kwaliteit om de aanwezigheid van ons product te garanderen.

Met troost in november 2012 hebben we deelgenomen aan de Internationale Tentoonstelling van Passito en meditatiewijnen die plaatsvindt vlakbij Bologna. In deze tentoonstelling zijn onze Passiti bekroond met verdienstencertificaten die 3,5 kronen/4  voor de Aleatico Passito en 4 kronen/4 aan de Witte Passito. 

Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf en Arrivederci! 

Raffaella & Angelo 

Top
X
Chat openen
Goede dag! Heeft u vragen? Stuur ons een WhatsApp en we reageren heel snel!
Hello! Do you have questions?
Send us a WhatsApp and we will respond very quickly!